Apothecary87 dišave

Apothecary 87 so znani po svojih inovativnih in unikatnih mešanicah vonjav, ki razblinjajo meje znanega. Vendar jih to ne ustavi, da bi mirovali, Apothecary 87 meri še višje. Stalno se širijo in ustvarjajo zanimive, nove vonjave, kot je Mogul (marshmallow)

 

1893

Moderni brivski saloni so se začeli strokovno razvijati šele v 19. stoletju in naredili korak naprej, kajti do takrat je bil srednjeveški brivec, tudi vaš zobozdravnik in kirurg. Od te točke dalje so brivski saloni zacveteli v umetnosti moške nege. Leto 1893 je bilo leto, ko se je odprla prva šola »modernih« brivcev, kjer so poučevali umetnost brivskega poklica, kot ga poznamo danes.

Dišava s sandalovino in vaniljo, vonjava 1983 je bila ustvarjena za gospoda, ki ve, kaj želi zase. Vonj dišave je tako sproščen kot moški. Značilni vonj sandalovine vas popelje v preteklost tradicionalne brivnice medtem, ko vas rahel vonj vanilje sprosti.

 

MANITOBA

Vonjava MANitoba, poimenovana po vrsti javorja v Kanadi znanega kot manitoba, je prepojena s sladkimi vonji javorja. Ta drevesa so v Kanadski divjini označeni, saj iz njih pridobivajo javorjev sirup. Tako kot vaši lasje in brada, tudi Manitoba drevo, za boljšo rast, potrebuje nego in obrezovanje.

 

MOGUL

Vonj Marshmallow in subtilne vanilje, vas bo spominjal na premagovanje divjih gorskih pota in na koncu izčrpne poti, ko postavite kamp in se spočijete ob peki Marshmallow penic nad odprtim ognjem. Resnično moška preizkušnja. Mogul je dobil ime po sistemu, ki oblikuje sladkarije, kot je Marshmallow penica. Poleg tega pa »Mogul« pomeni tudi pomembna in močna osebnost. Menimo, da se vsak, ki nosi Mogul izdelek, mora počutiti pomembno, močno in povzdignjeno.

 

LOCK, STOCKE & BARREL

Eksplozivna vonjava Lock, Stocke & Barrel, z vonjem smodnika, presega meje moške nege. Vonj je bil ustvarjen v sodelovanju s top modelom Levi Stocke. Zavedamo se, da vonj ni za vsakogar, vendar, kaj je bolj moškega kot vonj smodnika?

 

VANILIJA & MANgo

Uravnotežena vonjava Vanilja & MANgo je sladka, a sveža vonjava, ki kombinira najbolj moški sadež MANgo (man=moški) s sproščujočim bistvom vanilje. Ne samo, da ta inovativna kombinacija lepo diši, ampak tudi vaniljevo olje deluje kot antioksidant in varuje telo pred obrambo.

 

ORIGINAL RECEPT

To je bil naš prvi in »Originalni recept«, ki je združeval vse moške stvari. Mešanica Original Recept je z notami sandalovine, pačulija, mošusa in kadila, poklon moškosti. Sandalovina je znana tudi po tem, da je odlično razkužilo, naravni deodorant in deluje protivnetno.

 

NEODIŠAVLJEN

Čeprav se na prvi pogled zdi zelo preprost produkt, je ta vonj veliko več (oziroma manj), kot se zdi. Namenoma nismo odišavili tega izdelka in še več, naredili smo korak dalje in dejansko odstranili naravne vonje, ki jih imajo naravna olja. Zato je resnično brez vonja. Sedaj lahko samozavestno nosite svojo najljubšo kolonjsko vodico z našim Neodišavljenim oljem in se moško podate v dan, vedoč, da ste zaradi našega izdelka videti najbolje.