Apothecary87 – spreminjamo dojamnje moške nege

APOTHECARY87

SPREMINJAMO DOJEMANJE MOŠKE NEGE

Apothecary 87 je ena izmed vodilnih blagovnih znamk, ki se ukvarjajo z moško nego. Blagovna znamka iz Združenega Kraljestva je etos ustvarila okoli štirih besed: starodobnost, kakovost, zabava in moškost. S tem načelom v mislih spreminjajo dojemanje moške nege.

Apothecary 87,  je ustvaril blagovno znamko prepojeno s tradicijo, ki daje avtentičen in pristen starodoben moški pridih, ki jemlje inspiracijo iz bučnih 1920tih, oziroma prepovedane dobe in zgodnjih starodobnih brivskih salonov.

Znamka Apothecary 87 je bila ustanovljena leta 2013 in se je hitro začela vzpenjati in prevzela pot s svojimi inovativnimi dišavami in vrhunsko kakovostjo izdelkov. Za vznemirljive in kakovostne izdelke so si hitro pridobili močan ugled širom sveta, saj so presegli, do tedaj znane meje moške nege.

Apothecary 87 je v sodelovanju z nekaterimi od najboljših svetovnih modelov ustvarila trend #TheManClub, gibanje in občutek pripadnosti, čigar člani si želijo biti moški po vsem svetu. Posebnost pri Apothecary 87 je, da pri vsakem nakupu člani prejmejo zastonj #TheManClub člansko kartico in člani pogosto s ponosom nosijo kartico v svoji denarnici.

Apothecary 87 je razvila široko paleto vrhunskih izdelkov za nego brade in brkov, oblikovanje las in brivskih izdelkov ter značilne dodatke življenjskega stila. Nikoli ne mirujejo in so vedno v razvoju novih izdelkov moške nege, za vse potrebe moškega življenjskega stila.

DOBRODOŠLI V #THEMANCLUB