1893 Shave Cream 100ml

1893 Krema za Brke
Vonj: vonj vanilje in sandalovine

Leta 1893 se je v Chicagu odprla prva »moderna« šola za brivce. Pred tem časom so bili ljudje, ki so opravljali brivsko dejavnost, tudi kirurgi, zobozdravniki in spiritualni uradniki. V čast modernemu rojstvu poklica brivca, kot ga poznamo danes, smo ustvarili vonj, ki nas popelje v ta starodobna leta. Vonj, 1893 Vanilja & Sandalovina,  je bil posebej ustvarjen, da prebudi občutke starodavne avtentičnega brivskega salona.

Opis

Naša mehka in dišeča krema za britje je zasnovana tako, da vam nudi najboljše britje, medtem ko pusti vašo kožo živahno in zdravo. Vaša koža bo po britju sveža in čista, nežen vonj sandalovine in vanilje pa vas bo spremljal, še tekom dneva.

Izjemne prednosti

• Neguje in vlaži kožo med britjem
• Dvigne brado in brke, kar omogoča bolj gladko britje
• Ustvarja odlično drsenje za britvice in zmanjšuje ureznine in draženje

Nasvet za uporabo
Za najboljši rezultat uporabite vročo vodo. Manjšo količino kreme s čopičem za britje v krožnih gibih porazdelite po obrazu, 20s. To bo pripravilo kožo in dvignilo brado in brke. Brijte kot ponavadi.

Pakiranje: 100 ml

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Apothecary87

Tip izdelka

Britje

Vsebina

100ml

Aqua, Stearic Acid, Myristic Acid, Glycerine, Potassium Hydroxide, Methylchloroisothiazolinone & Methylisothiazolinone, Triethanolamine, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicyate, Coumarin, Cinnamic Aldehyde, Eugenol, Limonene, Linalool