The Unscented Beard Oil 10ml

Neodišavljeno Olje za Brado
Vonj: Neodišavljen

S tem izdelkom smo naredili korak dalje, saj smo želeli ustvariti izdelke, ki bi bil čim bolj brez vonja kot je to možno. Za razliko od konkurenčnih izdelkov, ki obljubljajo »brez vonja«, ne samo da namenoma nismo dodajali vonjav, ampak smo dejansko odstranili naravne vonje, ki jih imajo naravna olja.

Opis

Čeprav je naše Neodišavljeno olje brez vonja, bo vašo moško brado pustil mehko, zdravo in negovano. Sedaj lahko samozavestno nosite svojo najljubšo kolonjsko vodico z našim Neodišavljenim oljem in se moško podate v dan, vedoč, da ste zaradi našega izdelka videti najbolje.

Izjemne prednosti

• Neguje brado
• Vlaži kožo pod brado
• Zmanjšuje prhljaj
• Dobro se vpija v kožo

Nasvet za uporabo
Ko ste oprali svojo moško brado jo do suhega obrišite v moški brisači (ne v roza). Nanesite nekaj kapljic olja na dlan in olje podrgnite med dlanmi. Olje najprej nanesite na kožo brade in ostanek nanesite na brad. Z glavničkom lahko sedaj nadaljujete z vašim rednim oblikovanjem. Za najboljši rezultat uporabite sušilec las medtem ko vtirate olje na brado.

Pakiranje: 10 ml

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Apothecary87

Tip izdelka

Nega brade

Vsebina

10ml

Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sončnica) Seed Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Tocopherol