BALMAIN LIMITED EDITION - samo za kratek čas

Heritage 1974 Collection

BalmainHair Styling HairPerfume HeritageCollection Mood 05

HERITAGE 1974 COLLECTION  

 

Ob praznovanju 50. obletnice Balmain Hair predstavlja tri izvrstne dišave za lase, ki jih je izdelala cenjena parfumerka Cécile Zarokian, nagrajena z nagrado Niche Fragrance. Vsak od teh uniseks dišav je oblikovana z vrhunskimi sestavinami, ki so zasnovane tako, da dvignejo naravno privlačnost vaših las, hkrati pa zagotavljajo očarljivo, dolgotrajno in aromatično izkušnjo.

CARDAMOM 1974

HAIR PERFUME

Parfume za lase Cardamom 1974 je prava izrazita dišava za lase, ki vam vliva samozavest, kot da nosite Balmain blazer. Parfum za lase ima pravi pridih visoke prefinjenosti zahvaljujoč visoki stopnji uglajenosti (vrtnice, pačulija, kardamoma in vanilije), vendar je še vedno primeren za vsakogar, zahvaljujoč veselih not, kot so citrusi (bergamotka in limona) in sladko-sadne note (črnega ribeza in gurmanske note). Pokaže tudi svojo nežno plat skozi ambroksan in beli mošus.

Ključne sestavine:

Olje kardamoma, limonino olje, vanilija, črni ribez, pačuli MD.

BalmainHair Styling HairPerfume HeritageCollection Cardamom1974 Mood 01 SOCIAL 800x800
BalmainHair Styling HairPerfume HeritageCollection Vetiver1974 Mood 01 SOCIAL 800x800

vETIVER 1974

HAIR PERFUME

Hair Perfume Vetiver 1974 naj bi bil elegantna predstavitev Balmainove identitete in vrednot: krepitev moči skozi odličnost, ki jo predstavljajo preudarne lesne note, to so vetiver, cedrovina in visokokakovostne surovine, kot so olje vetivera in balzami. Pooseblja prefinjenost, ki jo ponazarjajo cvetlični elementi vrtnice, pelargonije in šmarnice, kot tudi presenečenje in navdušenje, ki se odražata v  peneči grenivki in ostri rabarbari. Hair Perfume Vetiver 1974 je uniseks dišava, z bolj moško noto, ki prinaša močne, lesne note.

Ključne sestavine:

Grenivka, cvetlični balzami, olje vetivera, balzami z oljem cedre (labdanum, benzoin). 

gINGER 1974

HAIR PERFUME

Hair Perfume 1974 se zgleduje po takoj prepoznavni Balmainovi silhueti. Rezultat je eleganten, razkošen, strukturiran in zapeljiv parfum za lase, ki uporabnika ovije v elegantno podobo silhuete Balmain. Dišava je mešanica sočne bergamotke, ostrega ingverja, mehkega usnjenega semiša, jelkinega balzama, ki spominja na lepljiv borov sok, suhega mahu in mahu hrastja ter mehkega belega mošusa. Je izjemno prepoznaven, z močnim značajem in močnim odražanjem, ki zagotovo pritegne pozornost. Hair Perfume 1974 je prefinjena uniseks dišava.

Ključne sestavine:

Ingverjevo olje, balzam jelke, semiš, beli mošus

BalmainHair Styling HairPerfume HeritageCollection Ginger1974 Mood 01 SOCIAL 800x800

IZBERITE SVOJO NAJLJUBŠO MEGLICO

Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico: